Pełna optymizmu opowieść o tym, jak zbudować nowe, lepsze życie.Na Twoich zasadach!

polityka prywatności

Warszawa, 5 lutego 2017

 

Polityka prywatności Serwisu www.slodkie-zycie.pl

Polityka prywatności serwisu www.slodkie-zycie.pl

1.Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z zakupem książki „Słodkie życie. Na twoich zasadach.ˮ poprzez Serwis www.slodkie-zycie.pl.

  1. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

Wydawnictwo Salento, Olga Jałowiczor  z siedzibą w Warszawie, przy ul. Puławskiej 24B/41   REGON: 366445796 NIP: 1181857092.

  1. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
  2. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  3. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
  4. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
  5. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
  6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
  7. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu dostarczenia zamówionej usługi.
  8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
  9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również prawo do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
  10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
  11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu www.slodkie-zycie.pl i nie są w żaden sposób przez niego nadzorowane. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co do któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

Słodkie życie

Słodkie życie

Co byś zrobiła, gdyby w ciągu 24h twój świat legł w gruzach a ty znajdowałabyś się 2000 kilometrów od domu, bez pieniędzy, dokumentów ani możliwości powrotu?

Ta książka to pełna optymizmu opowieść o tym, jak z najgorszych życiowych opresji wyjść obronną ręką, uwierzyć w siebie i zbudować nowe, lepsze życie.

Na Twoich zasadach!

wykup dostęp